ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Το ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ στα προϊόντα της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ κρίθηκε νόμιμο με την υπαρ. 8839/2014 απο το Δικαστήριο της Αθήνας στο οποίο προσέφυγε η εταιρία 3Ε

09 Οκτωβρίου 2014

Εν αναμονή της απόφασης του Μονομελές Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συζητήθηκε χθες στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η προσφυγή των απολυμένων απεργών της Coca Cola εναντίον της πολυεθνικής εταιρείας με αίτημα να κηρυχθούν παράνομες και καταχρηστικές οι απολύσεις τους.

Στο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε χθες μεγάλη συγκέντρωση συμπαράστασης προς τους απολυμένους απεργούς από εργαζόμενους του κλάδου των Εμφιαλωμένων Ποτών, με τη σύσσωμη παρουσία της Διοίκησης της Ομοσπονδίας της (Π.Ο.Ε.Ε.Π.), τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη, το Π.Α.ΜΕ. και ο επικεφαλής του στη Θεσσαλονίκη Λεωνίδας Στολτίδης, ενώ παραβρέθηκε πολυμελές κλιμάκιο από τους απεργούς των «Τσιμέντων Χαλκίδας», που και αυτοί βρίσκονται σε μακρόχρονο απεργιακό αγώνα.

Επίσης στη συγκέντρωση συμμετείχαν συνάδελφοι και συναδέλφισσες από τους «Σχολικούς φύλακες», τις «καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών», το «κίνημα των Σκουριών Χαλκιδικής».

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, φοιτητές και ακτιβιστές από κοινωνικά κινήματα, η «Πρωτοβουλία αντίστασης Ευόσμου» κ.α..

Οι απεργοί είναι αισιόδοξοι ότι η απόφαση θα είναι θετική και ότι η εταιρεία θα υποχρεωθεί να επαναπροσλάβει τους άδικα και παράνομα απολυμένους συναδέλφους τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου